Навигация
GDPR > Стаття 93. Процедура Комітету
Скачать в PDF

Стаття 93 GDPR. Процедура Комітету

1. Комісії допомагає комітет. Комітет є комітетом у значенні Регламенту (ЄЄ) N 182/2011.

2. У разі покликання на цей параграф необхідно застосовувати статтю 5 Регламенту (ЄЄ) N 182/2011.

3. У разі покликання на цей параграф необхідно застосовувати статтю 8 Регламенту (ЄЄ) N 182/2011 у поєднанні зі статтею 5.

Преамбулы Оставить комментарий
Преамбулы

(167) Для забезпечення єдиних умов імплементації цього Регламенту Комісії необхідно надати виконавчі повноваження, якщо це передбачено цим Регламентом. Реалізацію таких повноважень необхідно здійснювати відповідно до Регламенту (ЄС) N 182/2011. У такому контексті Комісія повинна розглянути спеціальні інструменти для мікропідприємств, малих і середніх підприємств.

(168) Необхідно застосовувати експертну процедуру для ухвалення імплементаційних актів щодо стандартних договірних положень між контролерами і операторами та між операторами; кодексів поведінки; технічних стандартів і механізмів сертифікації; належного рівня захисту, що надає третя країна, територія чи спеціальний сектор у межах тієї третьої країни, або міжнародна організація; стандартних положень про захист; форматів і процедур для обміну інформацією електронними засобами між контролерами, операторами та наглядовими органами щодо зобов'язальних корпоративних правил; взаємної допомоги; домовленостей для обміну інформацією електронними засобами між наглядовими органами та між наглядовими органами і радою.

(169) Комісія повинна негайно ухвалити застосовні імплементаційні акти, якщо наявні докази відображають, що третя країна, територія чи спеціальний сектор у межах такої третьої країни, або міжнародна організація не забезпечують належного рівня захисту, та якщо це необхідно невідкладно і терміново.

Оставить комментарий
[js-disqus]